Wat bieden wij?

Hoe werkt het?

Welkom (home)

WIGWAM TRAVEL FAILLIET

Op 6 mei 2020 is het faillissement van Wigwam Travel BV te Amsterdam uitgesproken.
Wij vragen klanten van Wigwam Travel BV geen betalingen meer te doen aan deze organisatie. Betalingen die aan Wigwam Travel BV gedaan zijn na 7 mei 2020 worden niet meer door GGTO gegarandeerd.

De GGTO zal met directe ingang alle correspondentie over de reizen van Wigwam Travel BV overnemen. Indien uw bij Wigwam Travel geboekte en (deels) betaalde reis niet uitgevoerd kan worden, kan een schadeclaim worden ingediend door middel van ons schadeformulier (PDF).
Dit formulier kan gestuurd worden naar wigwam@stichting-GGTO.nl .
Indien de geboekte reis nog uitgevoerd kan worden zal de GGTO de boeking eventueel overnemen. In dit geval kunnen klanten zich ook melden met e-mail naar wigwam@stichting-GGTO.nl .
Gezien de vele dossiers kan het enkele weken duren om alles in kaart te brengen en correct af te handelen. Daarom verzoeken we de klanten uitsluitend per e-mail contact met ons op te nemen.
Indien u betaald heeft met creditcard adviseren wij u eerst contact met de creditcardmaatschappij op te nemen voor een eventuele refund.

Hoe werkt het

De aangesloten touroperator draagt het GGTO-logo op haar website en briefpapier en refereert aan de garantieregeling van het Garantiefonds GGTO in haar reisvoorwaarden.

Op deze website vindt u alle aangesloten touroperators terug. Staat uw reisaanbieder er niet bij? Dan biedt uw reisorganisatie geen garantie via ons garantiefonds.

Klantenbijdrage
De touroperator brengt haar reizigers voor deze garantieregeling per boeking een klantenbijdrage in rekening. De bedragen daarvoor zijn:

€ 15 voor boekingen t/m € 12.500
€ 30 voor boekingen van € 12.500 t/m € 25.000
€ 45 voor boekingen van € 25.000 t/m € 37.500

Met deze bijdragen, die worden afgedragen aan de GGTO, wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. Boekingen boven 37.500,- worden niet door de GGTO gedekt.

Schade claimen
Heeft u geboekt bij een aangesloten touroperator, en
- is deze touroperator in financieel onvermogen gekomen, en
- heeft u de reissom reeds (gedeeltelijk) voldaan,
dan kunt u uw schade bij ons claimen door middel van het schadeformulier (pdf).